De Kleine Antonius Een klein kerkje, een grote inspiratiebron!!!

2014, zondag 1 juni & zondag 5 oktober

Je pen als kompas


Creatief schrijven is een manier om bewust contact te maken met wat er in ons leeft, met wat gehoord en verwoord wil worden. Je brengt je aandacht naar binnen, zonder dat het denken er tussen komt. Het schrijfsel hoeft niet aan een criterium te voldoen, het gaat niet om mooi of goed. Je schrijft echt voor jezelf. Als je dat doet wordt het authentiek en dan is het vaak vanzelf mooi. Soms kom je door het schrijven iets op het spoor waar je verder mee kunt, het is vaak verrassend wat je uit je schrijfsels kunt halen.

In de cursus “Je pen als kompas” worden verschillende schrijfoefeningen en werkvormen aangeboden, waardoor iedereen aangesproken en geïnspireerd wordt.

Wel eens gehoord van een sneeuwbal schrijven, een sprintje of een elfje? Ik geef de gereedschappen, zodat je aan de slag kunt. Je kiest zelf of je wat je hebt geschreven wilt delen nadat je hebt geschreven. Wat belangrijk is, is dat jij als schrijver betekenis geef aan je teksten, niet iemand anders. Jij maakt al schrijvend je eigen reis, met je pen als kompas.


De cursus wordt gegeven door Sacha van Rheenen, gediplomeerd Kunstzinnig Coach.


Aanmelden voor de workshop kan bij Sacha van Rheenen: 0596-573993 of via de mail info@dekleineantonius.nl


Ik zie je graag in onze Kleine Antonius op 5 oktober!     Groet Sacha