Aanwezig en zelf meenemen

HET BELANGRIJKSTE IS NATUURLIJK DAT JE JE THUIS VOELT IN ONS HUISJE. DAARNAAST IS HET VOLGENDE GOED OM TE WETEN.......

 1. Het huisje beschikt niet over televisie en wifi ! Wel staat er een radio met cd-speler.
 2. Dekbedden (1x 2 persoons en 2x 1 persoons) en kussens zijn aanwezig. Zelf meenemen: dekbedovertrekken, kussenslopen, matrashoezen.
 3. De keuken is volledig ingericht met alles wat je nodig hebt om te koken (pannen e.d.), te eten en drinken. Als er iets stuk gaat, dit graag even melden en zo mogelijk direct vervangen.
 4. Zelf meenemen: keukenhanddoeken, theedoeken, aanrecht doekjes.
 5. Een wasmachine en wasmiddel zijn aanwezig en staat in de garage onder het huis. De handleiding voor de bediening staat op de machine.
 6. Zout, peper, olie, afwasmiddel, koffie, thee en alle overigen eten en drinken wat in de kasten staat mag worden gebruikt, mits het weer wordt aangevuld. Het is namelijk heerlijk aankomen met een bakje koffie of thee.. Etenswaar wat kan bederven dient meegenomen te worden en mag niet in de kastjes achter blijven.
 7. In de slaapkamer staat een grote linnenkast voor het opbergen van de kleding en tassen.
 8. Handdoeken en toiletspullen moeten zelf worden meegenomen.
 9. De auto kan in de garage/schuur worden geparkeerd.
 10. Tuinmeubilair staat buiten of in de schuur. Bij vertrek graag weer op de gevonden plek terug zetten.
 11. Mocht u zin hebben om het gras te maaien dan staat er achter in de tuin in het hele kleine huisje een motor maaier. Mocht er geen benzine meer inzitten dan staat het tankje er bij of in de garage (groene jerrycan). Als ook de tank leeg is.. Gewoon standaard benzine (we betalen dit uiteraard terug!!).
 12. Bij aankomst staat de hoofdkraan van het water dicht. Deze bevindt zich in de schuur direct rechts om de hoek in de grond. Het gat is afgedekt met een isolatie plaat. Als u vertrekt draait u deze dan alstublieft ook weer dicht.
 13. De hoofdschakelaar in de meterkast staat ook uit als u aankomt. Deze bevindt zich achter de deur van de trap die naar de zolder gaat. Deze deur is in de keuken. Denk om het maken van een fotootje van de meterstand! Bij vertrek de hoofdschakelaar weer uit zetten en nog een fotootje maken om het verbruik te kunnen berekenen.